Мої враження від останніх подій...

Re: Мої враження від останніх подій...

Повідомлення Лариса » 26 грудня 2013, 10:30

Не можна грати в шахи з людиною, яка в цей час грає з Вами в наперстки.
Весь народ вимагає чесного розслідування побиття Тетяни Чорновол, і влада "з радісним запалом" хапається за розслідування справи. Але виникають питання.

Машина, яку видно на відеозаписі, явно належить не нападникам, вона крадена. Інакше для чого так демонстративно вони світили б номером прямо в камеру і "наївно" не подбали про знищення камери. З того витікає й висновок, що чужу машину не жаліли, тому й підставляли її для ударів і самі били нещадно всі боки.

Тепер доблесна міліція каже нам, що хазяїна машини вже знайдено, і він не має відношення до політики. Отже ця провокація має значно більшу мету, ніж просто покарати неслухняну журналістку.

Тепер нам буде офіційно і "на повному серйозі" повідомлено, що опозиція в особі трьох відвідувачів Майдану самі звіряче побили Тетяну лише для того, щоб підняти на боротьбу народ і підставити владу. "Ось, дивіться, люди, яка в нас погана опозиція..."

А щодо морд на відео, то з будь-якої порядної людини в міліції можна зробити такий форшмак, що вона сама на себе не буде схожа...
Лариса

Повідомлення: 280

Повідомлення Лариса » 25 грудня 2013, 17:17

Оцього я чекала вже давно:

http://lvivexpres.com/news/2013/12/04/5 ... -ponad-use

..."Шановні офіцери, не забувайте, що ми склали військову присягу на вірність українському народу! Ми зобов'язані зробити "соломонове рішення" і не боятись про це заявити!"...
Лариса

Повідомлення Лариса » 24 грудня 2013, 22:54

В тумані не лише Тарас. Україна в слизькому, гидкому тумані.
Бандити, для яких людські життя важать не більше, ніж торішнє листя під ногами, тримаються біля влади завдяки покидькам, які не гребують жодною мерзотою за гроші. Скільки їх? Невже більше, ніж людей?
(Фото М. Саппи)
131224_Евромайдан-Харьков 003-1.jpg
131224_Евромайдан-Харьков 003-1.jpg (120.94 Кб) Переглянуто 34599 разів
Лариса

Повідомлення Лариса » 24 грудня 2013, 22:32

Наша мирна колона сьогодні ввечері трошки поріділа біля метро, бо людям час було розходитись. Я сама поїхала додому й тому не бачила нападників на Дмитра. Але впевнена: ці уркагани були серед нас. Головна риса нинішніх владників — пе підлість. Єдине, що вони можуть протиставити мирній демонстрації — це підле побиття беззахисних дівчат та хлопців важкими пластиковими дубинками, це напади трьох озброєних на одного беззбройного і побиття його до смерті без жодної причини (як це було в Києві, де чоловік помер сьогодні від побиття по голові, а в лікарні написали, що від пневмонії!), це — нічні підпали всього, що не подобається, — і брехня, безкінечна брехня. Без неї вони не втримались би.
Найбільше почуття, яке вони викликають — це ОГИДА.
Лариса

Повідомлення Лариса » 24 грудня 2013, 13:16

І ще:

За сценой Майдана: кто эти люди?!
http://argumentua.com/stati/za-stsenoi- ... -eti-lyudi
Лариса

Повідомлення Лариса » 24 грудня 2013, 12:19

Ось тут трохи про нинішній Майдан:

Володимир В'ятрович: "Ми повинні вийти з Майдану як організована сила"
https://freemail.ukr.net/q/start#readms ... r=0&page=1
Лариса

Повідомлення Лариса » 22 грудня 2013, 18:46

Віталій, дай Боже, щоб ви з людиною, яку ти цитуєш, помилялися...

Крім дій Майдану я бачу ще дії бандитів від влади: підпали авто, побиття активістів по одному в під’їздах, ліфтах, просто безлюдних місцях, арешти і провокації. Все це разом підказує мені, що те, що всі ми боїмося назвати своїм іменем — власне ВІЙНА — вже триває. Зовсім не безкровна. Ми просто воліємо не бачити її...
І почали її не ми. Але від того вона не перестає бути війною.
Лариса

Повідомлення Eneus » 22 грудня 2013, 16:37

А то я - зневірився. Злили революцію. Бунт перетворюєтся на фарс.

Ось пост з пабліка "Ми-патріоти" ВКонтактє
Майдан станом на 13.20. Не скажу, що знову мільйон, але й не десять тисяч, як доносять до нас деякі "доблєстние" ЗМІ.

Але, справа в іншому. Мабуть вже навіть шизофренік у відділенні інтенсивної психічної терапії розуміє, що ПР на чомусь товстому та байдужому крутила той Майдан. Вже зроблено й доведено те, що ми для них - ніхто і звати нас ніяк, незважаючи на мільйони людей на вулицях, які позбираються, поскандують "Героям Слава та Смерть Ворогам" так, що аж вуха закладує та ворони розлітаються геть, витріщивши у паніці очі, послухають чергове двохгодинне "ніачьом" та підуть собі додому, підуть, щоб наступного разу вже добре подумати, а чи йти знову, а чи є сенс, а чи варте воно того?

Адже "Героям Слава" можна покричати й у теплій квартирі...

Висновок доволі невтішний: чіткого плану різких, швидких, блискавичних дій немає. Немає концепції точечних ударів та атак на стратегічно важливі вузли влади. Немає організаційного штабу та немає планування на кроки уперед. Немає конкретики, яку так чекають люди, що втомилися та змерзли, але стоять, бо вірять, бо хочуть, бо прагнуть.

То, що ж виходить? Люди хочуть та прагнуть, а ті, кому видан квиток довіри на планування, керування, втілення, організацію - ні?

І те, що пролунав заклик стояти на Майдані і Новий Рік, і Різдво, і Адін Мая, це не є стратегічною облогою. Не обложений Київ, не обложені комунікаційни головні та периферійні заклади, не створено локальних осередків спротиву, не розповзлося павутиння дій у реальність.

Воно лише розчиняється у повітрі разом із затуханням мікрофоних децибел...

Є невеличкий клаптик Вільної України, огорожений їжаками, колючим дротом та барикадами. Але Україна за його межами не закінчується, до кордонів від цього клаптика ще дуже далеко.

Зрозуміло, вони бояться. Ми всі боїмося (якщо не повністю поїхавші дахом). Але в них є тяжкий тягар, який лежить на душі та про який вони, напевно, ніколи нам не скажуть. Вони не хочуть брати відповідальність. Адже, якщо запалити шнур до народної вибухівки, ніхто не знає, чим все закінчиться і кому потім прийдеться за все відповідати.

Насамкінець. Не треба звинувачувати мене у тому, що я сію розбрат та паніку. Ні в якому разі, я цілком підтримую, щоб не розходитись. Це лише поверхнева (дуже поверхнева) спроба дати оцінку дійству, що відбувається.

Подивіться на світлину унизу.

Я не хочу, щоб одного разу на ній було пару сотень людей. Ніхто не хоче.

І так нічого не відбувається, лише концерти та промови.

Але танцювати теж може колись набриднути...

Погоджуюсь з кожним словом.
Eneus

Повідомлення: 98

Повідомлення Лариса » 22 грудня 2013, 13:48

Каюсь, я було трошки зневірилася в справі боротьби, але вже про це шкодую.
Приєднані файли
1508533_548388285257210_2112559406_n.jpg
1508533_548388285257210_2112559406_n.jpg (18.97 Кб) Переглянуто 34606 разів
Лариса

Повідомлення Лариса » 20 грудня 2013, 17:06

Йдучи сьогодні вранці на роботу вулицею Римарською, була прикро вражена. Вкотре шкодую, що не ношу з собою фотоапарат. Так загидити фарбами цілий квартал могли тільки люди, які з дитинства вправлялися в малюванні на парканах свастики і нецензурних слів. Оскільки розмалювали вони стіни в районі товариства "Просвіта" і понаписували щось про "Єврофашистів" (а більшого дебілізму я особисто не можу собі уявити), то зрозуміло, що це знову робота наших відомих владників, в яких усе виходить "как-то по дебільному". Що зробиш - в них, мабуть, було важке дитинство, вони вчилися писати на парканах... Та й то сказати — навчилися тільки малювати свастику і матерні слова... Отже поставимось до цього зі співчуттям.
Лариса

Поперед.Далі

Повернутись до Теми для нашої балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість